Το γραφείο.

Το γραφείο ιδρύθηκε το 2009 από τον Δημήτρη Αναστασόπουλο και έκτοτε λειτουργεί ανελλιπώς μέχρι και σήμερα προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Με το πέρασμα των χρόνων το γραφείο απέκτησε φήμη για την αποτελεσματικότητά του και τον επαγγελματισμό και εξελίχθηκε σε ένα σύγχρονο δικηγορικό γραφείο. 

Το γραφείο είναι ευρέως γνωστό για την υψηλή ποιότητα παροχής νομικών υπηρεσιών σε θέματα υπερχρέωσης και πλειστηριασμών ακινήτων, πτωχευτικού δικαίου, ρυθμίσεων οφειλών και θεωρείται πρωτοπόρος στο είδος του αφού έχει παράξει πλούσια νομολογία και έχει δώσει τον βηματισμό στον τρόπο διαχείρισης του προβλήματος της υπερχρέωσης με την καινοτόμο αντιμετώπισή της και την προώθηση της εξωδικαστικής επίλυσης τον καιρό που όλοι επέλεγαν άλλους νομικούς τρόπους να προσεγγίσουν το πρόβλημα.

 

Δεν είναι τυχαίο ότι πετύχαμε την πρώτη διαγραφή στεγαστικού δανείου στη χώρα ενώ έχουμε ρυθμίσει εκατοντάδες δάνεια με ευνοϊκούς όρους και διαγραφές οφειλής.

 

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στη δικαστική και εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών με πολλές εκατοντάδες θετικές αποφάσεις του νόμου Κατσέλη (ν. 3869/2010) και ρύθμισης οφειλών ενώ πολλές αποφάσεις του γραφείου έχουν διαμορφώσει τη νομολογία των δικαστηρίων και έχουν αποτελέσει οδηγό για παρόμοιες περιπτώσεις.

 

Έχουμε πετύχει τα μεγαλύτερα "κουρέματα" δανείων από την αρχή της εφαρμογής του ν. 3869/2010 και έχουμε συμβιβάσει εκατοντάδες υποθέσεις με Τράπεζες και εταιρείες διαχείρισης κόκκινων δανείων πάντα προς όφελος των εντολέων μας.

 

Έχουμε ασχοληθεί επισταμένως με το κομμάτι της ακύρωσης κατασχέσεων και αναστολής πλειστηριασμών με πλήθος δικαστικών αποφάσεων οι οποίες απασχόλησαν την επικαιρότητα, δημοσιεύθηκαν στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας και διαμόρφωσαν τη νομολογία σε αντίστοιχες υποθέσεις. Έχουμε αναστείλει πλειστηριασμούς για κατοικίες, βιομηχανικούς χώρους, ξενοδοχεία, καταστήματα και επαγγελματικά ακίνητα.

 

Έχουμε πετύχει την δικαστική και εξωδικαστική απαλλαγή εγγυητών από την εγγυητική τους ευθύνη και έχουμε αναστείλει πλειστηριασμούς ακινήτων που ανήκουν σε εγγυητές.

 

Έχουμε προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε χιλιάδες δανειολήπτες και επιχειρήσεις καθοδηγώντας υπεύθυνα τους οφειλέτες προς ρεαλιστικές λύσεις και επιλογές με γνώμονα την καλή γνώση του νόμου, τη δικαστηριακή πρακτική και την εμπειρία μας στις διαπραγματεύσεις.

 

Έχουμε πετύχει την αναστολή πλειστηριασμών και την ακύρωση κατασχέσεων για κατοικίες, βιομηχανικά, εμπορικά και τουριστικά ακίνητα, καθώς και την προστασία εγγυητών οι οποίοι κινδύνεψαν να χάσουν τη περιουσία τους.

 

Ενδεικτικά, με τις υπ ΄αριθ. 222/2019 και 196/2019 αποφάσεις του Εφετείου Αθηνών πετύχαμε την αναστολή πλειστηριασμών σε κατοικίες εγγυήτριας λόγω καταχρηστικής συμπεριφοράς της τράπεζας, με την υπ΄ αριθ. 1/2020 απόφαση του Ειρηνοδικείου Μεγάρων αναστείλαμε πλειστηριασμό και πετύχαμε την ανατροπή κατάσχεσης σε βιομηχανικό ακίνητο για ποσό οφειλής εκατομμυρίων ευρώ και τιμής πρώτης προσφοράς 2.8000.000 ευρώ, με την υπ΄ αριθ. 157/2019 απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Αιγαίου αναστείλαμε πλειστηριασμό σε τουριστικό ακίνητο – Ενοικιαζόμενα δωμάτια για εσφαλμένη περιγραφή ακινήτου, με την υπ. αριθ. 187/2017 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Άρτας πετύχαμε την αναστολή πλειστηριασμού σε επαγγελματικό ακίνητο λόγω εσφαλμένης διαδικασίας κλπ.

 

"Η ποιότητα της δουλειάς μας αποτυπώνεται στις εκατοντάδες θετικές αποφάσεις του γραφείου, στην πολυπλοκότητα των υποθέσεων που αναλαμβάνουμε και στην εμπιστοσύνη των εντολέων μας."

Τα γραφεία μας.