Δικηγορικό Γραφείο

Αναστολή πλειστηριασμών

Κλείστε ραντεβού

Δικηγορικό Γραφείο

Προστασία πρώτης κατοικίας (ν. 4605/2019)

Κλείστε Ραντεβού

Δικηγορικό Γραφείο

Ρυθμίσεις δανείων

Κλείσε διαδικτυακό ραντεβού μέσω Skype με δικηγόρο του γραφείου μας

Η πανδημία του covid – 19 άλλαξε άρδην τα δεδομένα της καθημερινής ζωής και των συναλλαγών. 

Η ανάγκη για προστασία της υγείας των πελατών και των συνεργατών μας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. 

Για τον λόγο αυτό το γραφείο μας εφεξής προσφέρει τη δυνατότητα διαδικτυακού ραντεβού μέσω  skype ή τηλεφωνικού για όσους επιθυμούν να λάβουν νομικές συμβουλές ή υπηρεσίες από το σπίτι τους. 

Η διαδικασία για το κλείσιμο του ραντεβού είναι απλή. Στείλτε μας μήνυμα με τα στοιχεία σας και έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου στο danastasopouloslaw@gmail.com ή καλέστε μας στο 210 8824000 καθημερινά από τις 10:00 έως τις 19:00. 


Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα skype πατήστε εδώ

Για να στείλετε μήνυμα με τα στοιχεία σας πατήστε εδώ.

Αλλιώς καλέστε μας στο 210 8824000.

Image
Image
Δημήτρης Αναστασόπουλος Δικηγόρος
Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος είναι δικηγόρος Αθηνών με μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι της αναδιάρθρωσης δανείων (στεγαστικών και επιχειρηματικών) και εξειδίκευση στο Τραπεζικό, Εμπορικό δίκαιο και τη ρύθμιση οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων.

• Αναστολή πλειστηριασμών

• Προστασία πρώτης κατοικίας (Ν.4605/2019)

• Ρύθμιση Δανείων

• Ανακοπές διαταγών πληρωμής

• Κώδικας Δεοντολογίας Τραπεζών

• Νόμος Κατσέλη - Έφεση - Μεταρρύθμιση Απόφασης

• Ξένα Funds

Το γραφείο

Το Δικηγορικό γραφείο «Δημήτρης Αναστασόπουλος & Συνεργάτες» είναι ευρέως γνωστό για την υψηλή ποιότητα παροχής νομικών υπηρεσιών σε θέματα υπερχρέωσης και πλειστηριασμών ακινήτων και θεωρείται πρωτοπόρος στο είδος του. 

Το γραφείο έχει μεγάλη εμπειρία στη δικαστική και εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών με μεγάλο αριθμό θετικών αποφάσεων του νόμου Κατσέλη (ν. 3869/2010) και ρύθμισης οφειλών μέσω του νέου πλαισίου προστασίας της πρώτης κατοικίας (ν. 4605/2019).

Έχουμε ασχοληθεί επισταμένως με το κομμάτι της ακύρωσης κατασχέσεων και  αναστολής πλειστηριασμών με πλήθος δικαστικών αποφάσεων οι οποίες απασχόλησαν την επικαιρότητα και έχουν δημοσιευθεί στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας. 

Έχουμε πετύχει την αναστολή πλειστηριασμών και την ακύρωση κατασχέσεων για κατοικίες, βιομηχανικά, εμπορικά και τουριστικά ακίνητα, καθώς και την προστασία εγγυητών οι οποίοι κινδύνεψαν να χάσουν τη περιουσία τους.

Ενδεικτικά, με τις υπ ΄αριθ. 222/2019 και 196/2019 αποφάσεις του Εφετείου Αθηνών πετύχαμε την αναστολή πλειστηριασμών σε κατοικίες εγγυήτριας λόγω καταχρηστικής συμπεριφοράς της τράπεζας, με την υπ΄ αριθ.  1/2020 απόφαση του Ειρηνοδικείου Μεγάρων αναστείλαμε πλειστηριασμό και πετύχαμε την ανατροπή κατάσχεσης σε βιομηχανικό ακίνητο για ποσό οφειλής εκατομμυρίων ευρώ και τιμής πρώτης προσφοράς 2.8000.000 ευρώ, με την υπ΄ αριθ. 157/2019 απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Αιγαίου αναστείλαμε πλειστηριασμό σε τουριστικό ακίνητο – Ενοικιαζόμενα δωμάτια για εσφαλμένη περιγραφή ακινήτου, με την υπ. αριθ. 187/2017 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Άρτας πετύχαμε την αναστολή πλειστηριασμού σε επαγγελματικό ακίνητο  λόγω εσφαλμένης διαδικασίας κλπ.  

ImageImage

Συνεργάτες

Το γραφείο ιδρύθηκε το 2009 από τον δικηγόρο Δημήτρη Αναστασόπουλο και εξελίχθηκε γρήγορα σε ένα σύγχρονο δικηγορικό γραφείο εγνωσμένης φήμης ενώ σήμερα απαρτίζεται από μια ομάδα ικανών και έμπειρων δικηγόρων. 

Ειδικότερα, στελεχώνεται από εξειδικευμένους και άρτια καταρτισμένους νομικούς επιστήμονες με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και προσφέρει πλήθος νομικών υπηρεσιών καλύπτοντας όλο το εύρος του Αστικού, Τραπεζικού και Εμπορικού δικαίου.

Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για θέματα υπερχρέωσης και ρύθμισης οφειλών και συμμετέχει τακτικά σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές

Έχει δώσει συνεντεύξεις στα μεγαλύτερα ΜΜΕ του κόσμου, όπως NEW YORK TIMES, BLOOMBERG, Δημόσια Ιταλική τηλεόραση - RAI , Δημόσια Ολλανδική τηλεόραση & ραδιόφωνο - NOS

Είναι συνεργάτης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και νομικός σύμβουλος στο πρόγραμμα Earlywarning Europe της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορά σε θέματα υπερχρέωσης και οφειλών επιχειρήσεων.  

Έχει λάβει μέρος σε δράσεις του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών ως εισηγητής σε θέματα ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων και έχει συντάξει τον ΟΔΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.  

Έχει λάβει μέρος ως εισηγητής σε θέματα υπερχρέωσης σε ημερίδες της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών (ΕΑΝΔΑ), της ΄Ένωσης Ελλήνων Νομικών (eThemis), του Δικηγορικού συλλόγου Αμαλιάδας.

 Έχει λάβει μέρος ως εισηγητής στο διεθνές συνέδριο “NPL Investing & Servicing Summit 2019” για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Ιστοσελίδα

Το γραφείο μας παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να έχετε μια σωστή και πλήρη ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας του για το νέο πλαίσιο προστασίας της κύριας κατοικίας (ν. 4605/2019), το νόμο Κατσέλη (ν. 3869/2010), τους πλειστηριασμούς, το Κώδικα Δεοντολογίας των Τραπεζών, τη πτώχευση επιχειρήσεων και γενικά όλους τους νόμους αφορούν σε θέματα της υπερχρέωσης και ρύθμισης οφειλών. 

Image

Παρουσία στα ΜΜΕ

Κόκκινα δάνεια και ρυθμίσεις. Ο δικηγόρος Δημήτρης Αναστασόπουλος στον Αντέννα (Καλοκαίρι Μαζί 2019)

Πότε μια ρύθμιση δανείου είναι καλή; Ο δικηγόρος Δημήτρης Αναστασόπουλος στην ΕΡΤ 1.

Κλείστε Ραντεβού

Αφήστε μας τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζί σας.
*Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία
*Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία

Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :

danastasopouloslaw @ gmail.com

Τηλ :

210-8824000

Τα γραφεία μας :

Μαυρομματαίων 15, Αθήνα ΤΚ 10434

Social Media