Δικαστικές αποφάσεις αναστολής πλειστηριασμών

Το γραφείο μας έχει μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι της ακύρωσης κατασχέσεων και αναστολής πλειστηριασμών με πλήθος δικαστικών αποφάσεων οι οποίες απασχόλησαν την επικαιρότητα.
Έχουμε πετύχει την αναστολή πλειστηριασμών και την ακύρωση κατασχέσεων για κατοικίες, βιομηχανικά, εμπορικά και τουριστικά ακίνητα, καθώς και την προστασία εγγυητών οι οποίοι κινδύνεψαν να χάσουν τη περιουσία τους.
 
Η ποιότητα της δουλειάς μας προκύπτει από τις δικαστικές αποφάσεις που έχουμε πετύχει και την ορθή καθοδήγηση που παρέχουμε στους πελάτες μας προκειμένου αυτοί να αποφύγουν τους πλειστηριασμούς. Είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε με επαγγελματισμό και ειλικρίνεια όλες της δυνατότητες που προσφέρει ο νόμος και να εντοπίσουμε τυχόν σφάλματα και αστοχίες στη διαδικασία της αναγκαστικής εκτέλεσης προς το όφελος του δανειολήπτη είτε αυτός είναι νοικοκυριό είτε μεγάλη επιχείρηση. 
Image
Ενδεικτικά με τις υπ ΄αριθ. 222/2019 και 196/2019 αποφάσεις του Εφετείου Αθηνών πετύχαμε την αναστολή πλειστηριασμών σε κατοικίες εγγυήτριας λόγω καταχρηστικής συμπεριφοράς της τράπεζας, με την υπ΄ αριθ. 1/2020 απόφαση του Ειρηνοδικείου Μεγάρων αναστείλαμε πλειστηριασμό και την ανατροπή κατάσχεσης σε βιομηχανικό ακίνητο για ποσό οφειλής εκατομμυρίων ευρώ και τιμής πρώτης προσφοράς 2.8000.000 ευρώ, με την υπ΄ αριθ. 157/2019 απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Αιγαίου αναστείλαμε πλειστηριασμό σε τουριστικό ακίνητο για εσφαλμένη περιγραφή ακινήτου κλπ. (δείτε και άλλες αποφάσεις του γραφείου εδώ )

Νέα απόφαση του γραφείου μας.
Αναστολή πλειστηριασμού 400.000 ευρώ από fund για έναν λάθος αριθμό!

Με μια εξαιρετικά σημαντική απόφαση του το δικαστήριο ακύρωσε την κατασχετήρια έκθεση γιατί δεν κοινοποιήθηκαν σωστά στον πολίτη τα έγγραφα που αποδεικνύουν την μεταβίβαση του δανείου από την τράπεζα στο fund.

Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

Image

Απόφαση σταθμός του Εφετείου Αθηνών για τους πλειστηριασμούς που πέτυχε το γραφείο μας.


Ο δικηγόρος Δημήτρης Αναστασόπουλος που χειρίστηκε την υπόθεση στο Εφετείο εξηγεί το σκεπτικό της απόφασης και την ανατροπή που φέρνει στη διαδικασία που ακολουθείται από τις τράπεζες στους πλειστηριασμούς ακινήτων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δικαστική απόφαση απαλλαγής εγγυητή που πέτυχε το γραφείο μας.


Ο δικηγόρος Δημήτρης Αναστασόπουλος αναλύει την δικαστική απόφαση απαλλαγής εγγυητή που πέτυχε το γραφείο "Δημήτρης Αναστασόπουλος & συνεργάτες" και προτρέπει τους εγγυητές να μελετήσουν την δανειακή σύμβαση που έχουν υπογράψει. Επίσης αναλύει τα δύο είδη της εγγύησης που υπάρχουν και πως μπορεί ένας εγγυητής να απαλλαγεί.

 

Διάβαστε περισσότερα εδώ.