Επαγγελματικές μισθώσεις ακινήτων.

Το γραφείο έχει μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι των επαγγελματικών μισθώσεων εκπροσωπώντας ιδιοκτήτες ακινήτων και επιχειρηματίες για την κατάρτιση επαγγελματικών μισθώσεων κάθε φύσεως επαγγελματικής δραστηριότητας όπως αναψυκτήρια, μπαρ, καταστήματα ρουχισμού, πολυκαταστήματα κλπ.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη, τροποποίηση, λύση επαγγελματικών μισθώσεων, την εκπροσώπηση στα δικαστήρια σε διαφορές που αφορούν σε επαγγελματικές μισθώσεις όπως άκυρες καταγγελίες, δυστροπία, εξώσεις, μείωση μισθώματος, αποζημιώσεις κλπ.

 

Είναι βασικό οι νέοι επιχειρηματίες αλλά και οι ιδιοκτήτες ακινήτων να αντιληφθούν πως η μεγαλύτερη επένδυση πριν την έναρξη οποιασδήποτε συνεργασίας ή επιχειρηματικής δραστηριότητας είναι η σωστή και προσεκτική κατάρτιση της επαγγελματικής μίσθωσης η οποία διέπεται από ένα αυστηρό νομικό πλαίσιο που δεσμεύει υποχρεωτικά και τα δυο μέρη (ιδιοκτήτες και ενοικιαστές) για πολλά χρόνια και με αρκετές υποχρεώσεις.

Για αυτό είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη η συνδρομή ενός εξειδικευμένου νομικού προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικές διαφωνίες και δικαστικές αντιδικίες και να αποτυπωθούν σαφώς στο επαγγελματικό μισθωτήριο οι επιθυμίες και οι ειδικότερες συμφωνίες των δύο πλευρών.

 

Επίσης, απαραίτητη είναι η ενημέρωση των δύο μερών για τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουν και το πως αυτές μπορούν να επιμεριστούν με τρόπο δίκαιο και αναλογικό.

 

Το γραφείο είναι σε θέση να σας συμβουλέψει υπεύθυνα σε θέματα επαγγελματικών συμβάσεων και να σας εκπροσωπήσει ενώπιον των δικαστηρίων.

 

Αναλαμβάνουμε ολόκληρη τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης και της σύνταξης των όρων του μισθωτηρίου καθώς και των τροποποιήσεων, λύσεων, καταγγελιών επαγγελματικών μισθώσεων καθώς και της μείωσης του μισθώματος με δικαστική απόφαση. 

 

Καλέστε μας για ένα ραντεβού, με φυσική παρουσία στο χώρο μας, ή μέσω τηλεφώνου ή skype, για να μελετήσουμε προσεκτικά την υπόθεσή σας.

Καλέστε μας για ένα ραντεβού στο 210 8824000

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ. ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ.